Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

KONTAKTY

NOVINKY

arr3Dodacie podmienkyDodacie podmienky    Pre maloobchodný predaj cez internetový obchod www.kralovnakuchyne.sk Balík... arr3Odstúpenie od zmluvyOdstúpenie od zmluvy   Meno, priezvisko, titul * Adresa bydliska * E-mail * Telefónne... arr3Reklamačný poriadokReklamačný poriadok REKLAMAČNÝ FORMULÁR Pre uplatnenie reklamácie si prosím stiahnite Reklamačný... arr3Reklamačný formulárReklamačný formulár REKLAMÁCIA Pošlite nám prosím poškodený tovar na adresu: GDPR s.r.o.... arr3Obchodné podmienkyObchodné podmienky VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY   V.O.P. (Všeobecné obchodné podmienky)...

TOVAR V AKCII

naša cena 7,82 EUR
skladom
naša cena 4,90 EUR
skladom

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 5,90 EUR
skladom
naša cena 53,03 EUR
skladom

07. 05. 2020 | Čokoláda

Vyrobte si vlastné čokoládové bonbóny

Ingrediencie:

400g kondenzovaného mlieka 400g kokosu 1 maslo (tavené, ale chladené) 1/2 šálky práškového cukru 600g čokolády horkej 1 šálka nasekaných pekanových orechov alebo vlašských orechov (voliteľné) 1/3 šálky pekanových orechov alebo vlašských orechov, nakrájané na prach veľmi jemne (voliteľné)

Postup:

Osladené kondenzované mlieko, rozdrvený kokos a 2 šálky práškového cukru zmiešajte vo veľkej miske a dobre premiešajte.
Ak zmes nie je dostatočne hustá, pridajte ďalší práškový cukor. Zmes by mala byť veľmi hustá.
Voliteľné: Pridajte pekanové orechy alebo vlašské orechy a dobre premiešajte. Ak je to vhodné, môžete polovicu cestíčka vybrať a odložiť stranou, aby sa polovica s orechmi a polovica bez. Alebo úplne vynechajte orechy!
Použite lyžicu, aby ste vybrali cesto a prevrátili ho do rúk, aby ste vytvorili guľu. Pretože cesto je lepkavé, medzi rukami medzi každými guličkami a práškovým cukrom zabráni prilepeniu na ruky.
Opakujte, kým sa nepoužije celá zmes.
Do každého z uhlíkov vložte špáradlo a vložte do mrazničky na približne 2 hodiny.
VEĽMI DÔLEŽITÉ KROKY!
Keď ste pripravení, rozpustite čokoládu.
Vyberte z mrazničky bonbóny. Pracujte rýchlo, držte špáradlo a ponorte sa do roztopenej čokolády. Druhou rukou jemne poklepte na ruku, ktorá drží špáradlo, aby ste odstránili prebytočnú čokoládu. Posaďte každý bonbón späť na papier.
Voliteľné: Prášok okamžite posypte pekne nasekanými pekanmi alebo vlašskými orechmi.
Akonáhle sú bonbóny namočené a poprášené orechmi, vložte ich do chladničky, až kým čokoláda nebude pevná.
Párátka opatrne vyberte.

Silikónové formy na bonbóny:
https://www.kralovnakuchyne.sk/Silikonova-forma-Srdiecka-Silkie-SB310405-d248.htm