Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

Odmietnuť všetko môžete tu.

KONTAKTY

NOVINKY

arr3Dodacie podmienkyDodacie podmienky    Pre maloobchodný predaj cez internetový obchod www.kralovnakuchyne.sk Balík... arr3Odstúpenie od zmluvyOdstúpenie od zmluvy   Meno, priezvisko, titul * Adresa bydliska * E-mail * Telefónne... arr3Reklamačný poriadokReklamačný poriadok REKLAMAČNÝ FORMULÁR Pre uplatnenie reklamácie si prosím stiahnite Reklamačný... arr3Reklamačný formulárReklamačný formulár REKLAMÁCIA Pošlite nám prosím poškodený tovar na adresu: GDPR s.r.o.... arr3Obchodné podmienkyObchodné podmienky VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY   V.O.P. (Všeobecné obchodné podmienky)...

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 6,94 EUR
skladom
naša cena 6,33 EUR
skladom
naša cena 5,77 EUR
skladom

07. 05. 2020 | Čokoláda

Vyrobte si vlastné čokoládové bonbóny

Ingrediencie:

400g kondenzovaného mlieka 400g kokosu 1 maslo (tavené, ale chladené) 1/2 šálky práškového cukru 600g čokolády horkej 1 šálka nasekaných pekanových orechov alebo vlašských orechov (voliteľné) 1/3 šálky pekanových orechov alebo vlašských orechov, nakrájané na prach veľmi jemne (voliteľné)

Postup:

Osladené kondenzované mlieko, rozdrvený kokos a 2 šálky práškového cukru zmiešajte vo veľkej miske a dobre premiešajte.
Ak zmes nie je dostatočne hustá, pridajte ďalší práškový cukor. Zmes by mala byť veľmi hustá.
Voliteľné: Pridajte pekanové orechy alebo vlašské orechy a dobre premiešajte. Ak je to vhodné, môžete polovicu cestíčka vybrať a odložiť stranou, aby sa polovica s orechmi a polovica bez. Alebo úplne vynechajte orechy!
Použite lyžicu, aby ste vybrali cesto a prevrátili ho do rúk, aby ste vytvorili guľu. Pretože cesto je lepkavé, medzi rukami medzi každými guličkami a práškovým cukrom zabráni prilepeniu na ruky.
Opakujte, kým sa nepoužije celá zmes.
Do každého z uhlíkov vložte špáradlo a vložte do mrazničky na približne 2 hodiny.
VEĽMI DÔLEŽITÉ KROKY!
Keď ste pripravení, rozpustite čokoládu.
Vyberte z mrazničky bonbóny. Pracujte rýchlo, držte špáradlo a ponorte sa do roztopenej čokolády. Druhou rukou jemne poklepte na ruku, ktorá drží špáradlo, aby ste odstránili prebytočnú čokoládu. Posaďte každý bonbón späť na papier.
Voliteľné: Prášok okamžite posypte pekne nasekanými pekanmi alebo vlašskými orechmi.
Akonáhle sú bonbóny namočené a poprášené orechmi, vložte ich do chladničky, až kým čokoláda nebude pevná.
Párátka opatrne vyberte.

Silikónové formy na bonbóny:
https://www.kralovnakuchyne.sk/Silikonova-forma-Srdiecka-Silkie-SB310405-d248.htm